Sjors Poels nieuwe aanwinst Dolphins

We got ‘BIG’ news!

Letterlijk, want de Dreamfields Dolphins krijgen versterking van de 2.11 meter lange Sjors Poels. Sjors is geen onbekende in de regio. Tijdens zijn 9 jarige carrière in de Nederlandse Eredivisie speelde hij lange tijd voor EiffelTowers en Matrixx Magixx uit Nijmegen. Tussendoor maakte hij uitstapjes naar Hanzevast Capitals (Groningen) en Aris Leeuwarden.

Sjors Poels nieuwe aanwinst Dolphins

De 33 jarige center speelde afgelopen drie jaar in België. Nu hij zijn studie fysiotherapie heeft afgerond wil hij weer wonen in Nijmegen en verder studeren. Sjors brengt de nodige ervaring mee naar Bemmel, dat kan het jonge team van Matthew Otten goed gebruiken. ‘’Ik kijk er naar uit om het komende seizoen met deze groep jonge gasten te gaan spelen en er een mooi seizoen van te maken!’’

Wij kijken er ook naar uit Sjors, welkom in Bemmely Hills!

Meer weten over Sjors? Check zijn Wikipedia 

2 Responses
  1. Rinus Bakx

    leuk voor Sjors en voor de Dolphins!!
    zal ook wel weer wat “oude” supporters van Magixx opleveren.
    misschien kunnen die weer wat moois van toen doen herleven.