Dweildagcamping: een nieuwe activiteit?

In het tweede weekend van juni wordt in Bemmel jaarlijks het Nederlands kampioenschap voor Dweilorkesten georganiseerd. De afgelopen jaren organiseerde een team van SC Bemmel de Dweilcamping. En daarmee werd telkens een mooi bedrag verdiend. Wilfred de Man en Wim van den Bosch, beiden als recreant actief in onze vereniging, werden benaderd om die rol over te nemen. Zij werken voor een bedrijf dat jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt begeleidt. Deze jongeren kunnen helpen tijdens het weekend. Maar er zijn meer handjes nodig.  Theo Bouwman en René Duifhuizen van onze sponsorcommissie hebben met Wilfred en Wim de mogelijkheden en de kansen bekeken en kwamen tot de conclusie dat het meer dan de moeite waard is om dit evenement te gaan organiseren. We zijn op zoek naar basketballers en ouders die een rol kunnen spelen in de organisatie en tijdens het weekend. Het aardige is dat het evenement na het Basketball seizoen plaatsvindt en niet zoveel tijd kost, zeker als we met een leuke ploeg kunnen werken. De nadruk ligt op de weken voor de Dweildag. Je hoort vaak dat leden wel vrijwilligerswerk willen doen, maar geen verplichtingen kunnen aangaan waarmee je wekelijks tijd moet inruimen. De Dweilcamping is een evenement dat niet meer dan één weekend omvat. Dus: reageer op deze oproep! Stuur aub je reactie naar reneduifhuizen@gmail.com en wim@boschvanden.nl of spreek ons aan!

Leave a Reply

Update: Batouwe Basketball#Corona

⚠️🦠 LET OP | ALLE BASKETBALCOMPETITIES VOORTIJDIG BEËINDIGD
Naar aanleiding van de informatie die door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) en het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) naar buiten is gebracht, ziet de Nederlandse Basketball Bond zich genoodzaakt alle basketbalcompetities voortijdig te beëindigen. Er worden geen kampioenen aangewezen. De finales voor de nationale beker worden verplaatst naar het begin van volgend seizoen.