Een video boodschap voor onze vrijwilligers

LIEVE VRIJWILLIGERS, DEZE IS VOOR JULLIE

Tafelen, trainen, fluiten, coachen, opbouwen, afbreken, schoonmaken. Jullie staan altijd klaar voor ons en iedereen van Batouwe Basketball.  We missen jullie net zoveel als dat we onze sport missen. Bedankt voor jullie ongelofelijke inzet. Volgend seizoen gaan we er weer een mooie basketballshow van maken met z’n allen.

Update: Batouwe Basketball#Corona

⚠️🦠 LET OP | ALLE BASKETBALCOMPETITIES VOORTIJDIG BEËINDIGD
Naar aanleiding van de informatie die door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) en het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) naar buiten is gebracht, ziet de Nederlandse Basketball Bond zich genoodzaakt alle basketbalcompetities voortijdig te beëindigen. Er worden geen kampioenen aangewezen. De finales voor de nationale beker worden verplaatst naar het begin van volgend seizoen.