Dames 2 aankomend seizoen actief in Promotie divisie

Promo it is!

De voorbereidingen voor aankomend seizoen zijn in volle gang. En we hebben mooi nieuws te melden, dames 2 is volgend jaar actief in de Promotie divisie, de op een na hoogste competitie voor vrouwen in Nederland. Ondanks het abrupte einde van de competitie en daarmee het seizoen, heeft de Nederlandse Basketball Bond ons een plek toegewezen.

Een kans waar we erg blij mee zijn, omdat het een belangrijke stap is in de doorontwikkeling van onze dameslijn. Batouwe heeft een U20 team dat reeds actief is in de Eredivisie en ook Lekdetec speelt uiteraard ook op hoogste niveau van Nederland. Met een damesteam in de Promotie divisie kunnen wij regionale talenten een mooie doorgroeimogelijkheid geven naar de Eredivisie. Maar ook speelsters die niet meer op het hoogste niveau willen acteren, kunnen nog fanatiek aan de slag.

Speel jij aankomend seizoen promo bij Batouwe?

We hebben nog enkele plekken beschikbaar in de selectie. Dus wil jij graag op een hoog niveau spelen in een fanatiek, talentvol en gezellig team? Neem dan contact op met Jeroen Duifhuizen via jeroen.duifhuizen@batouwebasketball.nl

Vacature hoofdcoach

Heb jij de ambitie om met talenten aan de slag te gaan, een bijdrage te leveren aan de ambities van Batouwe Basketball en wil je jezelf als coach ontwikkelen? Dan ben je als hoofdcoach van het gloednieuwe promo team wellicht helemaal op je plek bij ons. Neem contact op via jeroen.duifhuizen@batouwebasketball.nl als je interesse hebt.